6936546752, 6972892568 5οχλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου, Θεσσαλονίκη 57009
hero image

 

 
 
 
 
 


Μεταφορές - Μετακομίσεις - Φορτώσεις - Ανυψώσεις STELAKIS | Στέλιος Παπανικολάου Καλοχώρι Θεσσαλονίκης


Η επιχείρησή μας STELAKIS με έδρα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στο χώρο των μεταφορών από το 2005 και διαθέτει έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων κι εξειδικευμένο προσωπικό έτσι ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε, απευθυνόμενοι σε φοιτητές, ιδιώτες κι επαγγελματίες.


Τηλεφωνήστε μας στα 6936546752, 6972892568
 

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
Είμαστε οι πλέον κατάλληλοι...


... για την μεταφορά και την μετακόμιση, μιας και σας εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά των οικοσκευών σας ή του εμπορεύματος που θέλετε να μεταφέρετε, με τα οχήματα που διαθέτουμε από ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και γερανούς (παπαγαλάκια) για τη μεταφορά και ανύψωση οποιουδήποτε αντικειμένου σας.

Η επιχείρησή μας STELAKIS με έδρα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, είναι μια αναγνωρισμένη μεταφορική εταιρεία στο χώρο των χερσαίων μεταφορών, όπου ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε ευρείας κλίμακας υπηρεσίες.

Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες και στόλο φορτηγών δημόσιας χρήσης, ανυψωτικών οχημάτων, γερανών και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε με υπευθυνότητα κάθε είδους εμπορευματική μεταφορά και μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα.

 

 
 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μια προσφορά και παράλληλα να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!