6936546752, 6972892568 5οχλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου, Θεσσαλονίκη 57009
 
 
 
 


Μεταφορές - Μετακομίσεις - Φορτώσεις - Ανυψώσεις STELAKIS | Στέλιος Παπανικολάου Καλοχώρι Θεσσαλονίκης


Η επιχείρησή μας STELAKIS, με έδρα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στο χώρο των μεταφορών από το 2005 και διαθέτει έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Προσφέρουμε υπεύθυνη και αποτελεσματική συνεργασία, σε εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους και δυναμικού, καθώς και σε ιδιώτες, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες τους κι ελέγχοντας κάθε αποστολή, από τον προγραμματισμό ως την παράδοση, ώστε να πιστοποιείται η ασφάλεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Γρήγορα και οικονομικά προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας, με πλήρη και υπεύθυνη υποστήριξη!

ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

Ευελιξία κι εξατομίκευση μας φέρνει σε προνομιακή θέση να εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό κάθε είδους εμπορευματική ανάγκη!

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Ασφάλεια κι εμπειρία δημιουργούν λύσεις καινοτόμες με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών σας!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ

...λόγω επαγγελματισμού, υπευθυνότητας, σύγχρονου εξοπλισμού καθώς και του άριστα εκπαιδευμένου κι εξειδικευμένου προσωπικού!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μια προσφορά και παράλληλα να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ